Nieuw: binnenkijken bij Het Woonhuis. Iedere maand stellen wij een nieuwe stijlkamer samen en geven tips en inspiratie om zelf aan de slag te gaan.

een Inspirerende woonwinkel

Het Woonhuis in Elspeet

Het Woonhuis is in alle stijlen thuis. Kom langs en ontdek ons verrassende aanbod! In onze sfeervolle woonwinkel op de Veluwe vindt u een grote en authentieke collectie meubels en woonaccessoires, getoond in prachtig gestylede inspiratiekamers… Zo laten we op een unieke manier zien hoe
u van uw huis een warm woonhuis maakt.


kruiklamp beton aura peeperkorn

15% korting

op alle landschappen en bloemen van Hollandsmooi


Wij zijn toe aan het voorjaar! Alvast een beetje voorjaar aan je wand? Dat gaat lukken met de bloemen en landschappen van Hollandsmooi. Tot en met 9 maart 2018 15% korting met kortingscode VOORJAAR15. Bestel snel op www.hollandsmooi.nl!


Woonhuis-gratis magazine wooninspiratie

gratis
magazine

Download 'm hier

Binnenkijken, merken, accessoires, stijlen: je leest en ziet in ons magazine wat wij in onze mars hebben. Ga er lekker even voor zitten, veel leesplezier!


Liever een echt boekwerk in handen? Van harte welkom in onze showroom voor een gratis exemplaar!

Cadeau? Geen idee? De Woonhuis waardebon: op werkdagen voor 12.00 besteld, de volgende werkdag in huis. Zonder verzendkosten en gratis ingepakt als cadeautje!Binnenkijken

Bij de Familie van de Steeg


Toen Wilco en Gerriët hun huidige woning kochten, waren ze meteen al enthousiast over de flinke uitbouw. Dat gaf een hoop extra ruimte! Maar bij de inrichting hadden ze nog wel wat vraagtekens. In samenwerking met styliste Albertien van NO3 omnicreatives en het Woonhuis lukte het om er een sfeervolle en praktische woonomgeving van te maken.


Schilderijen, aquarellen, etsen en gravures van Hollandse Meesters, geprint op canvas, plexiglas en textiel: ze geven een prachtige draai aan ieder interieur.

Raw Stones

Stenen vloeren van Raw Stones


Wilt u ook zo graag dat uw vloer de uitstraling van die prachtige mediterrane straatjes heeft? Het Woonhuis begrijpt precies wat u bedoelt. Daarom zijn we op zoek gegaan naar mogelijkheden, en die hebben we gevonden. Met trots presenteren we de vloeren van Raw Stones: slijtvaste en onderhoudsvriendelijke stenen vloeren. Bekijk de vloeren in onze winkel!


Raw-stones-stenen-vloer-woonhuis
raw stones vloer leggen
bank bo hoffz-kerkinterieur-bartholomeus-johannes-van-hove

Canvasdoek bestellen

Een Hollands meesterwerk in je interieur

Schilderijen, aquarellen, etsen en gravures van Hollandse Meesters, geprint op canvas: ze geven een prachtige draai aan ieder interieur. In het klein voor een sfeervol hoekje. Of in XXL-formaat als dé blikvanger in je woonkamer. Bestel ze bij het Woonhuis.