een Inspirerende woonwinkel

Het Woonhuis in Elspeet

Het Woonhuis is in alle stijlen thuis. Kom langs en ontdek ons verrassende aanbod! In onze sfeervolle woonwinkel op de Veluwe vindt u een grote en authentieke collectie meubels en woonaccessoires, getoond in prachtig gestylede inspiratiekamers… Zo laten we op een unieke manier zien hoe
u van uw huis een warm woonhuis maakt.
​​​​​​​


kruiklamp beton aura peeperkorn
Woonhuis-gratis magazine wooninspiratie

gratis
magazine

Download 'm hier

Binnenkijken, merken, accessoires, stijlen: je leest en ziet in ons magazine wat wij in onze mars hebben. Ga er lekker even voor zitten, veel leesplezier!


Liever een echt boekwerk in handen? Van harte welkom in onze showroom voor een gratis exemplaar!


hoffz interieur salontafel oude wagondelen

Binnenkijken

bij Diederick en Annebeth

Ruim anderhalf jaar wonen Diederick en Annebeth in Barneveld. Twee jaar geleden kregen zij de sleutel van hun woning en konden ze aan de slag met de inrichting van het huis. Annebeth: “We mochten bij Peter en Marjanne in het huis kijken, wat een prachtige inrichting! Hun interieur was een grote inspiratiebron voor ons bij het uitzoeken van de meubels en de kleuren.”Raw Stones

Stenen vloeren van Raw Stones


Wilt u ook zo graag dat uw vloer de uitstraling van die prachtige mediterrane straatjes heeft? Het Woonhuis begrijpt precies wat u bedoelt. Daarom zijn we op zoek gegaan naar mogelijkheden, en die hebben we gevonden. Met trots presenteren we de vloeren van Raw Stones: slijtvaste en onderhoudsvriendelijke stenen vloeren. Bekijk de vloeren in onze winkel!


Raw-stones-stenen-vloer-woonhuis
raw stones vloer leggen

Schilderijen, aquarellen, etsen en gravures van Hollandse Meesters, geprint op canvas, plexiglas en textiel: ze geven een prachtige draai aan ieder interieur.

bank bo hoffz-kerkinterieur-bartholomeus-johannes-van-hove

Canvasdoek bestellen

Een Hollands meesterwerk in je interieur

Schilderijen, aquarellen, etsen en gravures van Hollandse Meesters, geprint op canvas: ze geven een prachtige draai aan ieder interieur. In het klein voor een sfeervol hoekje. Of in XXL-formaat als dé blikvanger in je woonkamer. Bestel ze bij het Woonhuis. 


 Cadeau? Geen idee? 


De Woonhuis
Waardebon


 Op werkdagen voor 12.00 besteld, 
 volgende dag in huis 


 Geen verzendkosten 

 en gratis ingepakt als cadeautje 

​​​​​​​