menu
Binnenkijken bij Diederick en Annebeth
Binnenkijken bij Diederick en Annebeth

Wonen in Barneveld


Ruim anderhalf jaar wonen Diederick en Annebeth in Barneveld. Twee jaar geleden kregen zij de sleutel van hun woning en konden ze aan de slag met de inrichting van het huis.
 Annebeth: “We mochten bij Peter en Marjanne in het huis kijken, wat een prachtige inrichting! Hun interieur was een grote inspiratiebron voor ons bij het uitzoeken van de meubels en de kleuren.”

kandelaar poer oud groen hoffz
kussen groen velours lifestyle
salontafel industrieel met oude wagonplanken
gordijn linnen puylaert

Donkere vloer

Diederick en Annebeth hebben voor een donkere vloer gekozen. “Maar”, zo vertelt Annebeth, “we houden niet van al te donker, dus hebben we voor lichte muren gekozen. Dit geeft een mooi contrast met de vloer.”

Beiden zijn verliefd geworden op de spullen van Hoffz. De servieskast van Hoffz in de woonkamer is geschilderd in een originele verf van Hoffz. Die kleur beweegt feilloos mee met de rest van de kleuren in het interieur. Het stel is erg blij dat ze bij het Woonhuis zijn binnengestapt. “Al onze meubels, muurverf, raamdecoratie en vloeren zijn van het Woonhuis”, lacht Annebeth. 


servieskast hoffz
oud houten kandelaars hoffz
buffetkast hoffz
eetkamerstoelen velours olav
oud houten schaal hoffz
maatwerk keuken landelijke stijl
hanglamp schijven hoffz

Interieur als hobby

“Met een Facebook-actie van het Woonhuis heb ik een prachtige Hoffz-mand gewonnen. Ik ben dagelijks met ons interieur bezig, hier en daar wordt er geschoven met meubels en accessoires worden vaak gewisseld. Dat geeft soms weer een hele andere draai aan het interieur. Dus die mand was meer dan welkom. Heerlijk zo'n hobby!“ 

smeedijzeren kapstokhaken hoffz
oud houten bankje hoffz
oud houten kapstok hoffz

Heerlijk thuiskomen


“Wij zijn erg goed geholpen door de mensen van Het Woonhuis. Er werd op alle vlakken meegedacht om het geheel tot een fantastisch plaatje te maken. Zo is het heerlijk thuiskomen, elke dag weer opnieuw!”

Terug naar overzicht
Terug
Onze gratis brochure ontvangen?
aanvragen