menu
Binnenkijken bij familie Kroneman
Binnenkijken bij familie Kroneman

Volledige restyling


Het interieur van familie Kroneman onderging een complete metamorfose. Geïnspireerd door de inrichting bij hun pas getrouwde zoon en schoondochter, besloten ze ook op zoek te gaan naar nieuwe meubels “Zij waren erg goed geholpen door verkoper Jan, dus maakten wij ook een afspraak bij het Woonhuis in Elspeet”, vertelt Sandra.

Staande lamp brocante
Sprei plaid gebreid blauw
Vloerkleed wol goedkoop
Oud houten krukje
Landelijk interieur
Hertshoorn plant
Oude waterpot lamp met wijntafeltje

Totaalplaatje

De familie Kroneman hadden hun wensen al vrij scherp. “We waren er al over uit dat we een hoekbank wilden. En een zwarte kast vonden we erg mooi.” Eenmaal in gesprek bij het Woonhuis vielen alle puzzelstukjes op hun plek. Sandra: “Jan dacht met ons mee en gaf ons heel goed advies over de rest van het interieur.”

Servieskast zwart landelijk
Flesvaas groot
Kroonluchter kralen landelijk
Landelijke eetkamerstoelen gecapitoneerd

Een mooi geheel

Die “heerlijke hoekbank” en stijlvolle zwarte kast staan inmiddels in hun huis. En wel op een nieuwe vloer, naast een nieuwe eethoek. En de decoratie? Ook die komt bij het Woonhuis vandaan. Sandra is erg tevreden met het resultaat, vertelt ze. Enthousiast: “Vooral van de vloer en leren stoelen aan de eettafel genieten we dagelijks. Ja, het is een mooi geheel geworden!”

Poef velours
Oud houten landelijke kandelaars
Fauteuiltje lichtblauw goedkoop
Terug naar overzicht
Terug
Onze gratis brochure ontvangen?
aanvragen