menu
Binnenkijken bij familie Messelink
Binnenkijken bij familie Messelink

Alles past bij elkaar

In de nieuwe woning van familie Messelink - geheel in stijl met rieten kap, luiken en gepotdekselde delen - is het heerlijk thuiskomen. Stijlvolle meubels, robuuste materialen, neutrale tinten wisselen elkaar af en vormen een harmonieus plaatje. “We krijgen veel complimenten dat alles zo mooi bij elkaar past”, vertelt Geertje.

Landelijke stijl

Vorig jaar liet de familie hun woning bouwen. Terwijl het huis in de steigers stond, namen Harry en Geertje goed de tijd voor de inrichting van het huis. “We waren het erover eens dat we een warme, landelijke stijl wilden. Maar waar moet je dan naartoe?” Een nichtje raadde aan eens naar het Woonhuis te gaan. Een goede keuze: “We bezochten drie winkels, maar het Woonhuis springt er dan echt uit.” 

Samen uitgezocht

“We hebben ons verhaal, onze wensen en ideeën voorgelegd aan een adviseur van het Woonhuis”, vertelt Harry. Belangrijk voor de familie was dat alles goed bij elkaar zou passen. “Samen met het Woonhuis is dat echt goed gelukt. Dat komt vooral omdat ze echt de tijd voor ons namen. En als we toch weer iets wilden afstemmen, konden we altijd langskomen en dachten ze goed met ons mee.” 

“De inrichting is precies geworden als we dachten. Een landelijke stijl met warme kleurtinten en rustige meubels. Ja”, besluit Geertje, “het is echt ons huis geworden.”

Terug naar overzicht
Terug
Onze gratis brochure ontvangen?
aanvragen