menu
Binnenkijken bij Patrick en Annerieke
Binnenkijken bij Patrick en Annerieke

Een kleurrijke mix


Het interieur van Patrick en Annerieke is het beste te typeren als ‘een kleurrijke mix’. Bonte kleuren en zachte tinten vullen elkaar mooi aan. In hun zoektocht naar de meubels voor dit plaatje bezochten zij heel wat woonwinkels. Toen kwamen ze bij het Woonhuis terecht. Annerieke: “Hier werden we op een prettige manier geholpen en we waren al snel overtuigd van de kwaliteit van de meubels.”

clubfauteuiltje velours donkerblauw
bloempotjes beton DIY
schilderij op plexiglas rijksmuseum stilleven met bloemen
kleurrijk interieur styling
Glazen stolp met stilleven
oude antieke chinese kast

Verrast door de mogelijkheden


“Bij het Woonhuis werden we ook verrast over de mogelijkheden die er waren”, vertelt Annerieke. Als voorbeeld noemt ze de vele soorten en kleuren stof waarmee meubels aan te passen zijn aan je eigen wensen. Dit gaf de doorslag voor het stel. Want als de mogelijkheden variëren van okergeel tot zeeblauw, zijn de opties bijna onbeperkt.

voorjaarsbloemen ranonkels
leeslamp industrieel bulb light
salontafel decoreren vaasjes bloemen
houtkachel zwart vrijstaand

Oude en nieuwe spullen

“We hadden geen specifieke stijl in gedachten, maar we wilden wel graag een kleurrijk huis”, licht Annerieke toe. En dat is gelukt. Niet alleen de het kleurenpalet is mooi gevarieerd, ook de meubels zorgen voor afwisseling. Annerieke: “We zochten een mix van oude en nieuwe spullen en die hebben we gevonden. Het resultaat is een gezellig, leefbaar huis waar we met veel plezier in wonen - met dank aan het Woonhuis!”

bloemenvaas xl
eetkamerstoelen leer industrieel
industrieele eettafel met metalen u-poot
Terug naar overzicht
Terug
Onze gratis brochure ontvangen?
aanvragen