Binnenkijken bij  
 Patrick en Annerieke 

kleurrijk interieur in barneveld


Het interieur van Patrick en Annerieke is het beste te typeren als ‘een kleurrijke mix’. Bonte kleuren en zachte tinten vullen elkaar mooi aan. In hun zoektocht naar de meubels voor dit plaatje bezochten zij heel wat woonwinkels. Toen kwamen ze bij het Woonhuis terecht. Annerieke: “Hier werden we op een prettige manier geholpen en we waren al snel overtuigd van de kwaliteit van de meubels.”“Bonte kleuren en zachte tinten vullen elkaar mooi aan”


kleurrijk-interieur-woonhuis-woonkamer


kleurrijk-interieur-woonhuis-kaars
kleurrijk-interieur-woonhuis-stulp

verrast door de mogelijkheden


“Bij het Woonhuis werden we ook verrast door de mogelijkheden die er waren”, vertelt Annerieke. Als voorbeeld noemt ze de vele soorten en kleuren stof waarmee meubels aan te passen zijn aan je eigen wensen. Dit gaf de doorslag voor het stel. Want als de mogelijkheden variëren van okergeel tot zeeblauw, zijn de opties bijna onbeperkt.Bijvoorbeeld de vele soorten kleuren stof voor meubels


kleurrijk-interieur-woonhuis-fauteuil-stof
kleurrijk-interieur-woonhuis-fauteuil-leer
kleurrijk-interieur-woonhuis-haard
kleurrijk-interieur-woonhuis-stof

“We zochten een mix van oude en nieuwe spullen en die hebben we gevonden!”“We hadden geen specifieke stijl in gedachten, maar we wilden wel graag een kleurrijk huis”, licht Annerieke toe. En dat is gelukt. Niet alleen de het kleurenpalet is mooi gevarieerd, ook de meubels zorgen voor afwisseling. Annerieke: “We zochten een mix van oude en nieuwe spullen en die hebben we gevonden.


Het resultaat is een gezellig, leefbaar huis waar we met veel plezier in wonen - met dank aan het Woonhuis!”​​​​​​​


kleurrijk-interieur-woonhuis-fauteuil


Terug naar overzicht
Terug