menu
Binnenkijken bij Rob en Ria
Binnenkijken bij Rob en Ria
tafellamp beton
oud houten accessoires hoffz

Fietsen in Elspeet


'Na een heerlijk dagje fietsen op de Veluwe reden we door Elspeet. Daar kwamen we de woonwinkel Het Woonhuis tegen en liepen naar binnen… Een woonzaak naar onze stijl en woonwensen. Tijdens het bezichtigen van al het moois kwamen we Jan tegen. Jan werkt bij Het Woonhuis en begreep precies wat wij wilden en waar wij naar op zoek waren.'

Kleuradvies


Jan dacht altijd mee en maakte een totaalplan met kleuradvies voor ons. Dat plan was een schot in de roos! Gedurende het gehele proces konden we met al onze vragen bij Het Woonhuis terecht, niets was teveel gevraagd. Jan regelde zelfs het schilderwerk, het stucwerk, de eikenhouten vloer en wist een goed adres voor een nieuwe keuken. Hij verzorgde de planning en coördinatie, tot in de puntjes!

kruiklamp
kussen velours lifestyle
oude wijntafel met kruiklamp
landelijke interieur

Accenten


In de woonkamer zijn een aantal meubelen in een donkerdere kleur toegevoegd aan het interieur om een accent te geven aan de rustige tonen van de overige meubelen. De broodkast in antracietkleur is een ware blikvanger in de eetkamer. De accessoires van oud hout zorgen voor een warme touch in het interieur. Rondom de open haard is de zithoek opgesteld en het is hier heerlijk zitten.

oude franse kruik
fauteuil capiton velours antraciet
linnen gordijnen puylaert
oude zwarte eendeurskast
landelijke keukens

Heerlijk tafelen


De basis is bewust rustig gehouden om zo de eettafel met eetkamerstoelen eruit te laten springen. 'Samen kunnen wij urenlang tafelen: het was dan ook belangrijk dat de eetkamerstoelen comfortabel zouden zitten'. Omdat de basiskleuren bestaan uit rustige tinten springen de blauwe accessoires er nu nog meer uit. 'We kozen voor de kleur flax uit de Carte Colori collectie: een tint die meekleurt met de rest van de meubelen en accessoires'.

landelijke keuken arma keukens
oude broodkast
antieke spindekast

"Een woonzaak naar onze stijl en woonwensen."


brocante hanglamp met glas
Terug naar overzicht
Terug
Onze gratis brochure ontvangen?
aanvragen