menu
Binnenkijken bij Willem Jan en Annemarie
Binnenkijken bij Willem Jan en Annemarie

Strak interieur in Genemuiden


Annemarie en Willem-Jan waren op zoek naar een strakke meubelen. “Niet kil, maar gezellig en warm.” Dat het laatste bij Het Woonhuis goed zit wisten we wel, maar we werden verrast door de mogelijkheden in het ‘strakkere’ meubilair. Bovendien werden we als klant echt centraal gesteld. Jan was oprecht geïnteresseerd in onze woonwensen, ieder detail werd besproken!

lamp knikarm light and living
bos bloemen interieur
hoekbank xl

Op maat gemaakt

Niet alle meubelen naar onze smaak waren aanwezig in de woonwinkel van Het Woonhuis. Maar de deskundige aanpak gaf ons vertrouwen. Al het meubilair is op maat gemaakt en volledig afgestemd op onze wensen. Daarnaast hebben we goed advies gekregen over de kleurstelling, materialen en indeling van ons interieur.”

boekenkast op maat
boekenkasten op maat havezathe
boekenkast maatwerk hout

XXL-hoekbank als eyecatcher


De XXL-hoekbank moest de eyecatcher worden van het interieur. “Nou, dat is goed gelukt! Toen de hoekbank door een fout van de leverancier geleverd werd met biezen in plaats van met een eenvoudige stiknaad werd er ook geen moment moeilijk gedaan. We mochten de bank voor de tijd die nodig was gebruiken en vrij snel werd de goede bank alsnog geleverd. Kortom: we zijn erg tevreden over Het Woonhuis.”

moderne eetkamerstoelen wit leer
zuil met glazen vaas rookglas
eetkamertafel en eetkamerstoelen modern klassiek
Terug naar overzicht
Terug
Onze gratis brochure ontvangen?
aanvragen