menu
het woonhuis: sfeervolle woonwinkel in elspeet
het woonhuis: sfeervolle woonwinkel in elspeet
sidetable hoffz, oud houten decoratie, hoffz interieur
woonhuis peter schouten, elspeet

Sfeervol en in alle stijlen thuis

Het Woonhuis is een echt familiebedrijf. Al meer dan dertig jaar staan onze familie en onze medewerkers voor u klaar. Meteen vanaf de oprichting was duidelijk dat het Woonhuis meer te bieden had: complete woninginrichting, gecombineerd met persoonlijke aandacht en maatwerk. En dat zijn nog steeds de kernwaarden van ons bedrijf, ook al is de zaak in de loop der jaren fors gegroeid.

Een mooie collectie meubels en accessoires

Het Woonhuis biedt complete woninginrichting. In onze gezellige woonwinkel vindt u alles om uw huis compleet in te richten of te stylen. Van meubels, verlichting, bedden – lattenbodems, hoofdborden, boxsprings, ledikanten en matrassen -, woonaccessoires en stofferingen tot en met gordijnen, vloerbedekking, vloeren, traplopers en vloerkleden.

schemerlamp hoffz, tafellamp
oud houten krukje hoffz
Hoffz interieur, woonstijl hoffz, huiskamer inrichting

Een woonwinkel met een verrassende collectie

Als u onze Elspeetse woonwinkel komt bezoeken dan zult u zeker kennismaken met Peter. Hij heeft al weer ruim tien jaar de leiding over het Woonhuis en wist in de afgelopen jaren de meubelzaak om te toveren tot een sfeervolle woonwinkel met een unieke, eigentijdse collectie. Peter, zijn vrouw Marianne en de andere adviseurs en stoffeerders hebben een passie voor het interieurvak en dat weten ze enthousiast uit te dragen. 


Wat heeft het Woonhuis?

U bent bij ons aan het juiste adres voor meubels, verlichting, bedden (lattenbodems, hoofdborden, boxsprings, ledikanten, matrassen), woonaccessoires, stoffering, gordijnen, vloerbedekking, vloeren (hout, parket, vinyl en laminaat), traplopers, vloerkleden (karpetten) en uiteraard een arsenaal aan nuttige woontips.


Eerlijk advies en goede ideeën

Bij het Woonhuis wordt jarenlange ervaring gemixt met jonge, frisse en eigentijdse ideeën. Zo bent u verzekerd van goed, eerlijk advies en tonen de inspiratiekamers de nieuwste trends. Maar u kunt ook rondneuzen in stijlvol klassieke slaapkamers, strakke industriële woonkamers en gezellig landelijke keukens. En natuurlijk zal de grote hoeveelheid bijzondere woonaccessoires u verrassen. We zijn in alle stijlen thuis.

stijlvolle zitmeubelen
stijlvolle zitmeubelen
sfeervolle verlichting
sfeervolle verlichting
oud-houten accessoires
oud-houten accessoires
karakteristieke kruiken
karakteristieke kruiken
wonen in industriële stijl
wonen in industriële stijl

Prachtige stijlkamers vol inspiratie

De merken die we voeren, zijn door ons zorgvuldig geselecteerd. Zo weten we zeker dat we de mooiste producten bieden voor de beste prijs.


Interieuradvies en goede ideeën

In onze inspirerende stijlkamers laten we u graag zien hoe u nou dat stoere krukje van Hoffz kunt combineren met een soft chic interieur in pasteltinten. Of hoe een industriële lamp van Frezoli goed past bij een klassiek eetkamerset. En vindt u bijvoorbeeld stenen kruiken of houten woonaccessoires ook zo mooi, maar lastig in te passen in uw bestaande interieur? Wij brengen u graag op goede ideeën!

kroonluchter hoffz
meubelen en accessoires van hoffz
meubelen en accessoires van hoffz
interieur stoer sober, woonstijl, canvasdoek bestellen, relaxfauteuil leer, het moeras anton mauve, rijksmuseum

Wat is uw woonstijl?

Bij het Woonhuis begrijpen we dat er verschillende smaken zijn. De één houdt erg van een strak, modern ingericht huis, terwijl een ander kiest voor een Engels klassiek interieur en weer een ander vindt juist een mengelmoes van industrieel en landelijk heel mooi. Bij het Woonhuis zijn we dan ook erg benieuwd naar uw smaak.

verf van carte colori
karakteristieke vloer, raw stones, vloerverwarming
vloeren van raw stones
vloeren van raw stones
hoffz fauteuil, raw stones vloer, stenen vloeren, oude kerkvloer, vloerverwarming
kussen vilt stiksel, kussens lifestyle

Alle woonstijlen onder één dak

Het is wel zo prettig dat u bij het Woonhuis alle woonstijlen onder één dak treft. Onze ervaren adviseurs zullen u helpen om precies die meubels te vinden die van uw huis een thuis maken. En natuurlijk geven we ook nog tips op het gebied van woondecoratie en styling…

Onze woonmerken

Bij het Woonhuis bieden we u een arsenaal aan inspirerende woonmerken. Een greep uit onze collectie: banken, fauteuils, kasten en tafels van Hoffz, Olav, Aura Peeperkorn, Papadatos en Lifestyle. Lampen van Frezoli en Tierlantijn. Vloeren van Raw Stones en verf van Carte Colori. De complete collectie beleven? Van harte welkom in Elspeet!

Fauteuil Spider Coming Lifestyle
frezoli industriele hanglamp
Onze gratis brochure ontvangen?
aanvragen