Schilderijen, aquarellen, etsen en gravures van Hollandse Meesters, geprint op canvas, plexiglas en textiel: ze geven een prachtige draai aan ieder interieur.

canvasdoek
bestellen

Een Hollands meesterwerk in je interieur

Schilderijen, aquarellen, etsen en gravures van Hollandse Meesters, geprint op canvas, plexiglas of textiel: ze geven een prachtige draai aan ieder interieur. In het klein voor een sfeervol hoekje. Of in XXL-formaat als dé blikvanger in je woonkamer.“Wij zijn vooral gegrepen door de heel diverse technieken en kunsten van weleer, gecombineerd met de materialen en mogelijkheden van nu”hollandsmooi!

Samenwerking tussen Het Woonhuis en NO3 Omnicreatives.

Samen met NO3 Omnicreatives hebben we onze meesterwerken op canvas, plexiglas en textiel in een webshop ondergebracht: hollandsmooi.nl. Op deze webshop breiden we de collectie voortdurend uit. En we hebben een nieuwe dienst toegevoegd: een gratis digitaal voorbeeld van een meesterwerk in jouw interieur!


“Je favoriet gevonden, maar je weet niet zeker of 'ie matcht met je inrichting? Wij maken gratis en vrijblijvend een digitaal voorbeeld.”


hoe werkt het?

Een meesterwerk in 9 dagen.

Na je bestelling en betaling op hollandsmooi.nl is de levertijd ongeveer 9 werkdagen. Wij leveren het canvasdoek bij jou thuis af. Of combineer het met een bezoekje aan Het Woonhuis en haal 'm zelf op in Elspeet.“We komen het meesterwerk bij jou thuis brengen”