Het Woonhuis heeft een grote collectie meubels en accessoires van Hoffz

Hoffz

Oud hout en karakter

Het Woonhuis heeft een grote collectie meubels en woonaccessoires van Hoffz in huis. Hoffz Interieur combineert eigen ontwerpen met echte oude spullen en ze werken altijd met massieve en natuurlijke materialen.

Hoffz combineert eigen ontwerpen met echte oude spullen en ze werken altijd met massieve
en natuurlijke materialen

Blikvangers
van Hoffz


Hoffz oud houten materialen zijn heel geschikt om je huis mee te stylen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld oud houten krukjes, de unieke Hoffz kruiken of de bijzondere woonaccessoires uit de Hoffz collectie.


Het Woonhuis levert ook lampen en kruiklampen van Hoffz. Ze passen perfect bij landelijke interieurs en zorgen in klassieke en industriële interieurs voor een heel mooi contrast. Zo worden het ware blikvangers!Gebruiksvriendelijk met de sfeer van mediterrane straatjes


De banken, tafels en oud houten krukjes van Hoffz staan prachtig op Raw Stones vloeren. Deze karakteristieke vloeren met een originele, natuurlijke uitstraling combineren alle moderne gebruiksgemakken met de sfeer van mediterrane straatjes.

Het Woonhuis levert ook lampen en kruiklampen van Hoffz. De armaturen zijn kunststukken op zichzelf en iedere lamp is uniek in zijn soort!


typisch Hoffz: de uitstraling is altijd sleets, de kleuren bleek. ijzer wordt zo gefinisht dat het ook die oude uitstraling heeft.


hoffz: echt natuurlijke materialen


Hout, ijzer en glas zijn van een zware kwaliteit. Linnen, katoen en velours worden gebruikt voor de mooiste stoffering. De uitstraling is altijd sleets, de kleuren bleek. IJzer wordt zo gefinisht dat het ook die oude uitstraling heeft.


kroonluchter schijfjes hoffz
oud houten hoffz waterkruiken
handgemaakt ambacht hoffz meubelen
hoffz label merk woonhuis elspeet