“Nieuwe items met een verweerde look, vintage elementen en mooie gietvloeren. Het Woonhuis heeft verschillende stijlkamers met een industriele uitstraling”

Canvasdoek bestellen

Een Hollands meesterwerk in je interieur


Schilderijen, aquarellen, etsen en gravures van Hollandse Meesters, geprint op canvas: ze geven een prachtige draai aan ieder interieur. In het klein voor een sfeervol hoekje. Of in XXL-formaat als dé blikvanger in je woonkamer. Bestel ze bij het Woonhuis. constant zijn wij op zoek naar unieke industriele, vintage vondsten. het mooie van deze prachtige exemplaren is dat ze een persoonlijke draai geven aan je interieur"


“Nieuwe items met een verweerde look, vintage elementen en mooie gietvloeren”Industrieel wonen betekent nieuwe items met een verweerde look, vintage elementen, mooie gietvloeren, bakstenen muren, oud houten tafels van wagondelen, de materialen metaal, beton en hout en bijzondere stoffen zoals canvas en linnen.

landelijke
stijl


Vorig jaar liet de familie hun woning bouwen. Terwijl het huis in de steigers stond, namen Harry en Geertje goed de tijd voor de inrichting van het huis. “We waren het erover eens dat we een warme, landelijke stijl wilden. Maar waar moet je dan naartoe?” Een nichtje raadde aan eens naar het Woonhuis te gaan. Een goede keuze: “We bezochten drie winkels, maar het Woonhuis springt er dan echt uit.” “We bezochten er meerdere, maar het Woonhuis springt er dan echt uit.”vintage vondsten


Hoe krijg je nou die rauwe uitstraling die bij de industrïele woonstijl past? Hoge plafonds en grote ruimten geven al snel dat gevoel van een fabriekshal uit vervlogen tijden. En natuurlijk zorgen industriële hanglampen en de juiste styling voor de unieke sfeer die bij industrieel wonen past. 


Een onderhoudsvriendelijke gietvloer maakt het plaatje compleet. Wij van het Woonhuis adviseren je graag! ​​​​​​​​​​​​​​