Verfijnd

industrieel

wonen

Industrieel
Interieur

Basic maar niet bonkig


In Het Woonhuis vind je een aparte afdeling – De Loods – met diverse meubelen en accessoires in de industriële woonstijl. Wij zijn fan! Mits gedoseerd toegepast. Maak van je interieur geen museum, maar een prettig leefhuis. Gezelligheid voorop, met comfortable, stoere meubelen en ingetogen kleuren. Van harte welkom!


Industriele stijlkamers bij Het Woonhuis

‘Nieuwe items met een verweerde look, vintage elementen en mooie gietvloeren’ 

Industrieel wonen betekent woonitems met een verweerde look, vintage elementen, mooie gietvloeren, bakstenen muren, oud houten tafels van wagondelen, metaal, beton, hout, leer en basic stoffen zoals canvas en linnen.


‘Ook de hollandsmooi canvasdoeken en textieldoeken passen perfect in een industriele woonstijl’

Binnenkort zelfs verkrijgbaar in velours, met akoestisch vilt en in messingkleurige frames.


Vintage vondsten

‘We zijn constant op zoek naar unieke industriële, vintage vondsten - het mooie van deze items is dat ze een persoonlijke draai aan je interieur geven’

Hoe krijg je nou die rauwe uitstraling die bij de industrïele woonstijl past? Een wat hoger plafond en grotere ruimte geven in combinatie met de juiste meubelen en styling geven al snel dat gevoel van een fabriekshal uit vervlogen tijden. En natuurlijk zorgen industriële hanglampen voor de unieke sfeer die bij industrieel wonen past.  Een onderhoudsvriendelijke gietvloer maakt het plaatje compleet. Wij van Het Woonhuis adviseren je graag!


GRATIS MAGAZINE


Binnenkijken, merken, accessoires, stijlen: je leest en ziet in ons magazine wat wij in onze mars hebben. Ga er lekker even voor zitten, veel leesplezier! 

Heeft u liever een echt boekwerk in handen? U bent van harte welkom in de showroom voor een gratis exemplaar!