Sfeervol

landelijk

wonen

Een Landelijk 
interieur

Sfeervol landelijk wonen bij het Woonhuis


De schitterende stijlkamers van het Woonhuis bieden heel veel wooninspiratie voor iedereen die van de landelijke woonstijl houdt. Met een collectie landelijke meubels en woonaccessoires van onder andere TierlanTijn, Olav, Aura Peeperkorn en Hoffz vind je alles voor een modern, stoer of klassiek landelijk interieur. Het Woonhuis is specialist in landelijk wonen, wees van harte welkom!


KLEUREN EN tinten

‘Er zijn veel kleuren en tinten die mooi in een landelijk interieur passen’ 

Denk bijvoorbeeld aan pasteltinten, allerlei variaties in bruin, zand en naturel en warme kleuren zoals donkergroen, ossenbloedrood en okergeel. Een wat fellere kleur is heel geschikt om als accentkleur te gebruiken.

Of je nu een modern huis, een oude woonboerderij of een houten chalet hebt, landelijke meubels en accessoires zullen er fantastisch staan. De landelijke woonstijl is veelzijdig en heel geliefd omdat het zo goed bij allerlei soorten huizen en smaken past.

‘Ook de hollandsmooi canvasdoeken en textieldoeken passen perfect in de landelijke woonstijl’

Binnenkort zelfs verkrijgbaar in velours, met akoestisch vilt en in messingkleurige frames.


RAW STONES
Authentieke stenen vloeren

De authentieke vloeren van Raw Stones passen perfect bij een landelijke stijl. Deze vloeren met een natuurlijke look zijn onderhoudsvriendelijk, heel geschikt voor droge én natte ruimten en goed te combineren met vloerverwarming.


GRATIS MAGAZINE


Binnenkijken, merken, accessoires, stijlen: je leest en ziet in ons magazine wat wij in onze mars hebben. Ga er lekker even voor zitten, veel leesplezier! 

Heeft u liever een echt boekwerk in handen? U bent van harte welkom in de showroom voor een gratis exemplaar!