Of je nu een modern huis, een oude woonboerderij of een houten chalet hebt, landelijke meubels en accessoires passen overal

landelijk wonen

Het Woonhuis is specialist

De schitterende stijlkamers van het Woonhuis bieden heel veel wooninspiratie voor iedereen die van de landelijke woonstijl houdt. Met een collectie landelijke meubels en woonaccessoires van onder andere TierlanTijn, Olav, Aura Peeperkorn en Hoffz vind je alles voor een modern, stoer of klassiek landelijk interieur. Er zijn veel kleuren en tinten die mooi in een landelijk interieur passen.


Denk bijvoorbeeld aan pasteltinten, allerlei variaties in bruin, zand en naturel en warme kleuren zoals donkergroen, ossenbloedrood en okergeel. Een wat fellere kleur is heel geschikt om als accentkleur te gebruiken.

Stenen vloeren van RAW STONES

De authentieke vloeren van Raw Stones passen perfect bij een landelijke stijl. Deze vloeren met een natuurlijke look zijn onderhoudsvriendelijk, heel geschikt voor droge én natte ruimten en goed te combineren met vloerverwarming.


Of je nu een modern huis, een oude woonboerderij of een houten chalet hebt, landelijke meubels en accessoires zullen er fantastisch staan. De landelijke woonstijl is veelzijdig en heel geliefd omdat het zo goed bij allerlei soorten huizen en smaken past.