Nieuw

landelijk

wonen

Modern landelijk interieur

Strak landelijk wonen bij het Woonhuis


Sinds de verbouwing eind 2018 hebben we bij Het Woonhuis een nieuwe afdeling erbij. En die valt in de smaak bij onze bezoekers! Tijdens Sfeerproeven 2019 hebben we erg veel positieve reacties gekregen op onze nieuwe meubelcollecties met prachtige merken als Frezoli, LABEL Vandenberg, Olav en Duran. Nog niet in de gelegenheid geweest langs te komen? Geniet hieronder van een voorproefje... En wees van harte welkom!


KLEUREN EN MATERIALEN

‘Fluweel, eiken, staal, messing, leder en rookglas - altijd in de stijl van het Woonhuis’ 

Nieuw bij het Woonhuis zijn de mooie eikenhouten vloeren in vergrijsde tinten en prachtige PVC-vloeren gelegd in visgraatmotief. Ook de hollandsmooi canvasdoeken en textieldoeken in ranke aluminium frames passen perfect in de nieuw landelijke woonstijl! Binnenkort zelfs verkrijgbaar in velours, met akoestisch vilt en in messingkleurige frames. Houd ons goed in de gaten!


‘Ook de hollandsmooi canvasdoeken en textieldoeken in ranke aluminium frames passen perfect in de nieuw landelijke woonstijl’

Binnenkort zelfs verkrijgbaar in velours, met akoestisch vilt en in messingkleurige frames.


‘tijdens Sfeerproeven 2019 hebben we erg veel positieve reacties gekregen op onze nieuwe meubelcollecties’

Met prachtige merken als Frezoli, LABEL Vandenberg, Olav en Duran. Nog niet in de gelegenheid geweest langs te komen? Wees van harte welkom!


GRATIS MAGAZINE


Binnenkijken, merken, accessoires, stijlen: je leest en ziet in ons magazine wat wij in onze mars hebben. Ga er lekker even voor zitten, veel leesplezier! 

Heeft u liever een echt boekwerk in handen? U bent van harte welkom in de showroom voor een gratis exemplaar!