Stenen vloeren van Raw Stones zijn geweldig mooi, maar ook slijtvast en onderhoudsvriendelijk


raw stones

Karakteristieke stenen vloeren

Wilt u ook zo graag dat uw vloer de uitstraling van die prachtige mediterrane straatjes heeft? Het Woonhuis begrijpt precies wat u bedoelt. Daarom zijn we op zoek gegaan naar mogelijkheden, en die hebben we gevonden… Met trots presenteren we de vloeren van Raw Stones.

vloer leggen raw stones
vloer leggen raw stones
raw stones interieur donker en sober woonhuis elspeet

Volledig op maat

Een unieke vloer


Raw Stones vloeren zijn volledig naar uw wens te leveren en betekenen maatwerk. Zo bezit u gegarandeerd een unieke vloer die perfect aansluit bij uw woning. De leverbare types zijn Terpstra en Abbey en de leverbare kleuren Concrete, Mud, Clay, Volcano en Fossil. Terpstra Stones zijn afdrukken van originele kasseien - ook wel kinderkoppen genoemd - en in diverse formaten leverbaar. Abbey Stones variëren in afmeting waardoor er allerlei speelse patronen kunnen worden gelegd.

De stenen zijn samengesteld uit natuurlijke materialen en dat levert een duurzame, slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloer op. Bovendien zijn Raw Stones door een minimale vloerdikte en optimale warmtegeleiding heel geschikt voor de combinatie met vloerverwarming.


ton sur ton interieur hoffz stijl woonhuis elspeet

Raw Stones

vloeren met natuurlijke uitstraling


Raw Stones zijn authentieke, karakteristieke vloeren die een originele, natuurlijke uitstraling combineren met modern gebruiksgemak. Zo’n vloer zorgt meteen voor een warme sfeer en gezellige uitstraling in elke ruimte en sluit naadloos aan bij elke woonstijl.

Benieuwd? Je kunt de vloeren en alle leverbare kleuren bekijken in onze woonwinkel in Elspeet.