Bijzondere bloempatronen en motieven van planten, gecombineerd met warme groentinten en aardse kleuren

Stoer en sober

Ingetogen kleuren en robuuste materialen

Een stoere en sobere woonstijl gaat steeds met de tijd mee. Zo is er bijvoorbeeld de botanische trend, met bijzondere bloempatronen en motieven van planten, gecombineerd met warme groentinten en aardse kleuren.  Het Woonhuis staat voor stoer en sober wonen met woonmerken als Hoffz, Lifestyle, Hollandsmooi, Frezoli en Olav.

stolp met plant sober
fauteuil lifestyle retro leer bruin, stalen deuren op maat
oud houten potten botanisch cactussen
sidetable met lade oud hout hoffz
sierkussen mosgroen lifestyle
stilleven met bloemen in een glas jan breughel bestellen op canvas


rijksmuseum plas bij loosdrecht bestellen op canvas
fotobehang rijksmuseum plas bij loosdrecht stalen deuren op maat

retrostijl


Het Woonhuis laat je graag zien hoe veelzijdig de stoere woonstijl is. Een strakke eethoek met een unieke rommelmarktvondst, kussens in denimstof, een comfortabele fauteuil in retrostijl: in deze stijl kun je veel kanten op.“Een strakke eethoek met een unieke rommelmarktvondst, kussens in denimstof en comfortabele fauteuils”


Een kleurrijk boeket of een accentkleur geeft een sober interieur een vrolijke uitstraling”Stoer en sober is een betaalbare woonstijl waarbij je redelijk eenvoudig meubels kunt mixen en matchen. In de stoere woonstijl past wel kleur, maar dan ingetogen. Zo ontstaat een prettig, leefbaar en warm interieur. Ben je liefhebber? Kom eens langs in Elspeet voor nog meer inspiratie!

fles vaas rookglas woonhuis elspeet