Stoer

en sober 

wonen

Stoer en sober
Interieur

Ingetogen kleuren en robuuste materialen


Een stoere en sobere woonstijl gaat steeds met de tijd mee. Zo is er bijvoorbeeld de botanische trend, met bijzondere bloempatronen en motieven van planten, gecombineerd met warme groentinten en aardse kleuren.  Het Woonhuis sta at voor stoer en sober wonen met woonmerken als Hoffz, Lifestyle, Hollandsmooi, Frezoli en Olav. Wees van harte welkom!


Retrostijl

‘Een strakke eethoek met een unieke rommelmarktvondst, kussens in denimstof –deze stijl is heel divers’ 

Het Woonhuis laat je graag zien hoe veelzijdig de stoere woonstijl is. Een strakke eethoek met een unieke rommelmarktvondst, kussens in denimstof, een comfortabele fauteuil in retrostijl: in deze stijl kun je veel kanten op.

sierkussen mosgroen lifestyle


‘Ook de hollandsmooi canvasdoeken en textieldoeken in passen perfect in de stoer sobere woonstijl’

Binnenkort zelfs verkrijgbaar in velours, met akoestisch vilt en in messingkleurige frames.


‘Een kleurrijk boeket of een accentkleur geeft een sober interieur een vrolijke uitstraling’

Stoer en sober is een betaalbare woonstijl waarbij je redelijk eenvoudig meubels kunt mixen en matchen. In de stoere woonstijl past wel kleur, maar dan ingetogen. Zo ontstaat een prettig, leefbaar en warm interieur. Ben je liefhebber? Kom eens langs in Elspeet voor nog meer inspiratie!


GRATIS MAGAZINE


Binnenkijken, merken, accessoires, stijlen: je leest en ziet in ons magazine wat wij in onze mars hebben. Ga er lekker even voor zitten, veel leesplezier! 

Heeft u liever een echt boekwerk in handen? U bent van harte welkom in de showroom voor een gratis exemplaar!