Ontdek nu het nieuwe wonen

2 0 2 1 / 2 0 2 2

Beleef en vind úw
woonstijl voor 2022
bij Het Woonhuis
in Elspeet

Wonen anno nu 


Ontdek bij Het Woonhuis in Elspeet uw perfecte woonstijl. Niet voor niets staan we erom bekend in alle stijlen thuis te zijn... In onze sfeervolle woonwinkel vindt u een grote en authentieke collectie meubels en woonaccessoires, getoond in prachtige inspiratiekamers… Zo laten we op onze manier zien hoe u van uw huis een warm woonhuis maakt. Welkom in onze woonwinkel!


KLEUREN EN MATERIALEN

‘Chique en sereen, maar nog steeds landelijk. Materialen als fluweel, eiken, staal, messing, leder en rookglas komen hier prachtig samen’ 


Ontdek de woonstijl van vandaag en morgen bij Het Woonhuis in Elspeet. Chique en sereen, maar nog steeds landelijk - met materialen als fluweel, eiken, staal en messing. Prachtige meubelcollecties met merken als Frezoli, LABEL Vandenberg, Olav en Duran. Ontdek bijvoorbeeld onze prachtige eikenhouten vloeren in vergrijsde tinten of de hollandsmooi canvasdoeken en textieldoeken in ranke aluminium frames. Kom langs en ontdek ons verrassende aanbod!

Inspiratie op de Veluwe
Kom naar Het Woonhuis in Elspeet voor unieke wooninspiratie en de meubelcollecties
van vandaag en morgen!

Van harte welkom
in onze showroom,
wij zijn geopend op:Di - do:  09.00-17.30 uur

Vrijdag:  09.00-20.00 uur

Zaterdag:  10.00-16.00 uur

Zondag:  gesloten
Nunspeterweg 83, Elspeet

Bel (0577) 49 1686


_____
Gratis magazine


Binnenkijken, woonmerken, accessoires, stijlen: je leest en ziet in ons magazine wat wij in onze mars hebben. Ga er lekker voor zitten, veel leesplezier! 


Heeft u liever een echt boekwerk in handen? U bent van harte welkom in de showroom voor een gratis exemplaar!