Kleur speelt in de Boho-stijl een belangrijke rol. Het zijn vooral warme tinten en aardekleuren die voor nuances zorgen. Deze ingetogen tinten kunnen heerlijk gecombineerd worden met levendige en heldere kleuren zoals oranje, goud, mosterdgeel, roestrood en violet.

BOHo gipsy

Een explosie van kleuren, materialen en vormen


Natuurlijke materialen als hout, leer en fluweel staan centraal in zowel meubels als accessoires: van een leren relaxfauteuil tot een fluwelen lampenkap en sierkussens. De sfeer is compleet met een grote, exotische plant. Hiertegenover staat een uitgesproken bohemien stijl met veel kleur. Dit zie je vooral terug in kleurrijke prints. Dus geen zwart-wit vloerkleed — dat overigens wel perfect past bij een rustgevende sfeer — maar juist een bont tapijt. Roze, oranje, groen: kleuren die niet per se op elkaar zijn afgestemd. De zwart geglazuurde pot als lamp heeft een eigenwijze oranje fluwelen lampenkap. Kalkverf van Carte Colori in kleur Nero en een Oosters wandpaneel als XL eyecatcher zorgen voor een rustige basis. 


Kleur speelt in de Boho-stijl een belangrijke rol. Het zijn vooral warme tinten en aarde kleuren die voor nuances zorgen. Deze ingetogen tinten kunnen vervolgens heerlijk gecombineerd worden met levendige en heldere kleuren zoals oranje, goud, mosterdgeel, roestrood en violet. Al deze combinaties van natuurlijke materialen vormen een perfecte harmonie en brengen een natuurlijke, ongerepte sfeer in ons huis, waar we ons totaal comfortabel kunnen voelen. Eclectisch, alles mag en toch: minder is meer!

De materialen

In deze kamer gebruikten wij:

Fauteuil Luxor
Fauteuil Luxor
Chinese vaaslamp
Chinese vaaslamp
Bank Jones
Bank Jones
Frezoli hanglamp
Frezoli hanglamp
Myron eetkamerstoel
Myron eetkamerstoel