Alles leeft en beweegt op de Arabische markt. In de drukke steegjes van de souk maak je een reis langs enthousiaste handelaren. Drukte, geuren, kleuren, stof, lawaai! De Oosterse wereld ademt sfeer en bruist van de energie. 


Oosterse magie

in geur en kleur


Alles leeft en beweegt op de Arabische markt. In de drukke steegjes van de souk maak je een reis langs enthousiaste handelaren. Drukte, geuren, kleuren, stof, lawaai! De Oosterse wereld ademt sfeer en bruist van de energie.


Middenin die krioelende mierenhoop vind je een rustig stalletje met indrukwekkende vondsten van geborsteld messing, verweerd hout en prachtig, natuurlijk linnen en canvas. Heerlijk, rust! Sobere tinten en gedoseerde kleuren. Prachtige woonaccessoires op onverwoestbare markttafels. Na uren lopen in die hete middagzon even rusten op een geweven daybed van oud hout en rotan.


Eenmaal thuis verzamel je die mooie souvenirs in een karakteristiek kabinet, een uniek exemplaar met piepende scharnieren en stroeve sloten. Al die tinten en kleuren krijgen een plekje in jouw interieur.


Kijk om je heen en geniet...

DE MATERIALEN

In deze kamer gebruikten wij:

kast Calligraph
kast Calligraph
pot Fez
pot Fez
loungebed Dara
loungebed Dara
tapijt Persian
tapijt Persian
stempel Aura
stempel Aura

Landschap met molen bij maanlicht

Op canvasdoek van Hollandsmooi


Landschap met molen in zwart krijt, penseel in kleuren in waterverf van de kunstschilder Jacob Maris.

Formaat van het canvasdoek in deze kamer: 100 x 150 cm.