Stap binnen in de wereld van deftige antiekzaken in Londen: het decor van inspirerende stillevens en mysterieuze taxidermie. In deze 'museumkamer' komen verschillende stijlen samen.

Museumstukken

Het interieur van een verzamelaar


We toverden een vakkenkast in een matte houtskooltint van Havezathe om tot rariteitenkabinet. In deze kast zorgen de verschillende glazen accessoires voor een luchtige touch - het koper, tin en messing geven een Arabisch tintje. Fauteuil CLOUD van het merk Must Living heeft een verwassen canvas stof waardoor de lounge een stoere, mannelijke uitstraling krijgt. De leeslamp met kogelgewrichten van Frezoli geeft bij schemering prettig licht.  De Abbey-stones vloer van RAW Stones heeft het karakter van oude dallen uit een Engelse kathedraal. Op de oud-houten tafel lichtgewicht schalen van papier-maché om je verzamelingen uit te stallen. Het grote meesterwerk van d'Hondecoeter maakt de sfeer compleet.

DE MATERIALEN
In deze kamer gebruikten wij:
fauteuil CLOUD
fauteuil CLOUD
vlinderstolp
vlinderstolp
Schaal papiermache
Schaal papiermache
lamp Frezoli
lamp Frezoli
vloer Raw Stones
vloer Raw Stones

Een pelikaan en ander gevogelte

op canvasdoek van hollandsmooi


Een pelikaan en ander gevogelte bij een waterbassin in een tuin in een voorstelling bekend als 'Het drijvend veertje' van d'Hondecoeter. Op de voorgrond de pelikaan, in het water verschillende soorten eenden, links een kasuaris, een flamingo en een Afrikaanse kroonkraanvogel. In de lucht en in de verte nog verschillende andere vogels.

Formaat van het canvasdoek in deze kamer: 120 x 180 cm.