Met een been in de zomer en het andere in de herfst. De warmte van de zomer vloeit naadloos over in de warmte van de herfst. Warme tinten welteverstaan. Wij gebruiken deze herfsttinten voor een gloedvol interieur met Spaanse trekjes.

SPAANSe herfst

rust en kleur in je interieur


Met een been in de zomer en het andere in de herfst. De warmte van de zomer vloeit naadloos over in de warmte van de herfst. Warme tinten welteverstaan. Wij gebruiken deze herfsttinten voor een gloedvol interieur met Spaanse trekjes.


Kenmerkend voor Spaanse interieurs zijn de prachtige kleuren die terugkomen in meubels, vloeren, wanden, plafonds en accessoires. Interieurs vol warme tonen, stuk voor stuk uit de natuur. Deze ingetogen maar toch uitgesproken kleuren zorgen voor een warme gloed die het midden houdt tussen zomer en herfst.


Geef een gedeelte van de muren in jouw interieur een niet al te uitgesproken kleur (maar wel een kleur!) en mix accessoires in verschillende tinten. Wij kozen voor een lambrisering– eenvoudigweg een aantal houten profielen op de wand – en muurverf in twee kleuren. Een comfortabele hoekbank met losse kussens zet de toon. De fauteuils van Olav zijn compact en daardoor eenvoudig overal bij te schuiven. De oudhouten eettafel van Hoffz met bolpoot staat in mooi contrast met de eetkamerstoelen van Olav in antraciet velours.

De materialen

In deze kamer gebruikten wij:

Accessoires Lifestyle
Accessoires Lifestyle
Eetkamerstoel Olav
Eetkamerstoel Olav
Fauteuil Olav
Fauteuil Olav
Sierkussen Moltex
Sierkussen Moltex
Eettafel Hoffz
Eettafel Hoffz