Geef al die pronkstukken met een verhaal een plek in je interieur! Vorm en verhaal lopen uiteen, maar als je zorgt dat de kleuren matchen krijg je een rustig geheel.

TRANS SiBERIAN EXPRESS

souvenirs van Europa tot Azië


Spullen met een verhaal, van een reis door de tijd in verschillende landen. Verzamelingen die door de jaren heen juist een eigentijds en hedendaags karakter krijgen. De oerhollandse broodkast (naar eigen ontwerp) krijgt nog meer karakter door deze tegen een donkere wand te plaatsen. De kleuren van het meesterwerk van Van Beyeren maken de verbinding met de eetkamerstoelen van Olav in een Toscaans rode velours. De Hoffz-eettafel gemaakt van oud houten wagondelen uit India en de hanglamp van Hoffz (als een Chinees exemplaar uit een oude pottenbakkerij) zijn een mooie aanvulling op het geheel. Geef al die pronkstukken met een verhaal een plek in je interieur! Vorm en verhaal lopen uiteen, maar als je zorgt dat de kleuren matchen krijg je een rustig geheel.


DE MATERIALEN
In deze kamer gebruikten wij:

Raw Stones vloer
Raw Stones vloer
Verf van Carte Colori
Verf van Carte Colori
Hollands rustiek eiken
Hollands rustiek eiken
Toscaans rood velours
Toscaans rood velours
Decoratie van Hoffz
Decoratie van Hoffz

Stilleven met bloemen

op textieldoek van hollandsmooi


Schilderij van Abraham Hendricksz. van Beyeren, een Noord-Nederlands kunstschilder behorend tot de Hollandse School. Hij werd matig erkend in zijn eigen tijd, maar wordt nu beschouwd als een van de grootste stillevenschilders. Hij vervaardigde vooral visstillevens en stillevens met vruchten en bloemen. Ook schilderde hij zeegezichten.

Formaat van het textielframe in deze kamer: 100 x 150 cm.