Binnenkijken bij  
 diederick en annebeth 

sober hoffz interieur in barneveld

sober en stoer wonen

Ruim anderhalf jaar wonen Diederick en Annebeth in Barneveld. Twee jaar geleden kregen zij de sleutel van hun woning en konden ze aan de slag met de inrichting van het huis.  Annebeth: “We mochten bij Peter en Marjanne in het huis kijken, wat een prachtige inrichting! Hun interieur was een grote inspiratiebron voor ons bij het uitzoeken van de meubels en de kleuren.”“Hun interieur was een grote inspiratiebron voor ons bij het uitzoeken van meubels en kleuren”


hoffz stoer landelijk wonen


oud houten bankje
salontafel oud houten wagondelen

donkere vloerDiederick en Annebeth hebben voor een donkere vloer gekozen. “Maar”, zo vertelt Annebeth, “we houden niet van al te donker, dus hebben we voor lichte muren gekozen. Dit geeft een mooi contrast met de vloer.” Beiden zijn verliefd geworden op de spullen van Hoffz. De servieskast van Hoffz in de woonkamer is geschilderd in een originele verf van Hoffz. Die kleur beweegt feilloos mee met de rest van de kleuren in het interieur. Het stel is erg blij dat ze bij het Woonhuis zijn binnengestapt. “Al onze meubels, muurverf, raamdecoratie en vloeren zijn van het Woonhuis”, lacht Annebeth. “We zijn allebei verliefd geworden op Hoffz”


Hoffz woonaccessoires
bank landelijk stoer interieur
paola servieskast hoffz

“Heerlijk thuiskomen, elke dag weer opnieuw!”“Met een Facebook-actie van het Woonhuis heb ik een prachtige Hoffz-mand gewonnen. Ik ben dagelijks met ons interieur bezig, hier en daar wordt er geschoven met meubels en accessoires worden vaak gewisseld. Dat geeft soms weer een hele andere draai aan het interieur. Dus die mand was meer dan welkom. Heerlijk zo'n hobby!”


“Wij zijn erg goed geholpen door de mensen van Het Woonhuis. Er werd op alle vlakken meegedacht om het geheel tot een fantastisch plaatje te maken. Zo is het heerlijk thuiskomen, elke dag weer opnieuw!”

hoffz oud houten kaarsenstandaards
Terug naar overzicht
Terug