Binnenkijken bij
DIK EN ALBERTINE

landelijk wonen

vrij zicht in Opheusden


Het jonge echtpaar uit Opheusden kocht hun eerste huis en wonen er nu met veel plezier. “De uitgebouwde benedenverdieping vinden we heel fijn. Daardoor hebben we nu een grote woonkamer en is ook de keuken ruim opgezet. En wat heel prettig is: we hebben ‘vrij zicht’. Als we ‘s avonds lekker op de bank zitten, kunnen we heerlijk van ons af kijken.” 

Wie bij Albertine en Dik binnenstapt, wordt verrast door de ruime woonkamer. De twee grote banken nodigen uit om er even bij te gaan zitten. “Het is heel gezellig geworden in ons huis”, vertelt Albertine enthousiast. “De ruimte doet al zo veel, dan komt alles wat je uitzoekt, ook goed tot zijn recht.”

Landelijke stijl

Als je vanaf een van de banken het interieur overziet, ervaar je dat ruimte en rust hier perfect samengaan. “Ik houd heel erg van een landelijke stijl”, legt Albertine uit. Lachend: “Dat zie je wel terug. Mooie, neutrale kleuren en hier en daar een donker meubel of gekleurd kussen dat de aandacht trekt. Maar vooral rust: passende kleurcombinaties, dat vind ik echt mooi.” De nieuwe pvc-vloer in houtlook, landelijke meubels en stijlvolle beige gordijnen brengen een eenheid in het interieur. Evenals de taupe tint die de muren siert. “Ik vind alles zo bij elkaar echt heel mooi, ik geniet dagelijks van de harmonie die onze inrichting uitstraalt!”hoffz kast

Hoewel Albertine eigenlijk alle meubelstukken mooi vindt, springt een item eruit. “De grote kast, die halverwege de kamer staat, vind ik echt gaaf”, vertelt ze enthousiast. Toen ze samen met Dik voor het eerst naar het Woonhuis ging zag ze hem al staan. “Maar ik dacht dat het niet bij ons paste, dat zo’n kast in een groot huis hoorde te staan. Maar Jan - onze adviseur bij het Woonhuis - zei dat het juist heel goed kon en liet het zien. Gelukkig maar, want ik ben er heel blij mee. ‘t Is een kast die opvalt. Niet zo standaard, niet te strak en met een heel unieke uitstraling.” 


onze woonstijl

Dat Albertine en Dik bij het Woonhuis terecht kwamen, was dankzij haar zus. “Zij heeft dezelfde stijl als ik en was al eens bij het Woonhuis geweest. ‘Dat is echt wat voor jou’, zei ze tegen me.” Zodoende ging het stel richting Elspeet. In de showroom zag Albertine direct meubelstukken die ze mooi vond. “Ik had genoeg te kiezen hier. En Jan wist heel snel in te schatten wat wij mooi vonden. Dat voelde heel goed!” Ze vindt het ook een meerwaarde dat het Woonhuis alles onder één dak aanbiedt. “De vloeren, gordijnen, meubels en kleuren op de muur kun je bij het Woonhuis allemaal uitzoeken. Heerlijk vond ik dat! Het advies over verschillende kleurcombinaties hielp ons ook enorm.”


Decoratie

Een leuke zoektocht...

Albertine ging samen met haar zus op zoek naar originele decoratie. “Een leuke zoektocht om de dingen te vinden die het ‘af’ maken. Het hoekje met de ladder heb ik bijvoorbeeld samen met mijn zus gestyled. En als ik even twijfelde of alles bij elkaar paste, appte ik Jan even wat hij ervan vond. Ideaal, toch?”


Terug naar overzicht
Terug