Binnenkijken bij  
 Familie Kroneman 

licht landelijk interieur in nunspeet


Het interieur van familie Kroneman onderging een complete metamorfose. Geïnspireerd door de inrichting bij hun pas getrouwde zoon en schoondochter, besloten ze ook op zoek te gaan naar nieuwe meubels “Zij waren erg goed geholpen door verkoper Jan, dus maakten wij ook een afspraak bij het Woonhuis in Elspeet”, vertelt Sandra.“Zij zijn erg goed geholpen dus maakten wij ook een afspraak!”


licht-landelijk-interieur-woonhuis-woonkamer


licht-landelijk-interieur-woonhuis-fauteuil
licht-landelijk-interieur-woonhuis-kruiklamp

totaalplaatje


De familie Kroneman hadden hun wensen al vrij scherp. “We waren er al over uit dat we een hoekbank wilden. En een zwarte kast vonden we erg mooi.” Eenmaal in gesprek bij het Woonhuis vielen alle puzzelstukjes op hun plek. Sandra: “Jan dacht met ons mee en gaf ons heel goed advies over de rest van het interieur.”Jan dacht met ons mee en gaf ons heel goed advies


licht-landelijk-interieur-woonhuis-hanglamp
licht-landelijk-interieur-woonhuis-vaas
licht-landelijk-interieur-woonhuis-bijzettafel
licht-landelijk-interieur-woonhuis-kast

Ja, het is nu al met al echt een heel mooi geheel!”Die “heerlijke hoekbank” en stijlvolle zwarte kast staan inmiddels in hun huis. En wel op een nieuwe vloer, naast een nieuwe eethoek. En de decoratie? Ook die komt bij het Woonhuis vandaan. Sandra is erg tevreden met het resultaat, vertelt ze.


Enthousiast: “Vooral van de vloer en leren stoelen aan de eettafel genieten we dagelijks. Ja, het is een mooi geheel geworden!”


licht-landelijk-interieur-woonhuis-vaas


Terug naar overzicht
Terug