Binnenkijken bij  
 familie messelink 

landelijk interieur in 't harde

heerlijk thuiskomen

In de nieuwe woning van familie Messelink - geheel in stijl met rieten kap, luiken en gepotdekselde delen - is het heerlijk thuiskomen. Stijlvolle meubels, robuuste materialen, neutrale tinten wisselen elkaar af en vormen een harmonieus plaatje. “We krijgen veel complimenten dat alles zo mooi bij elkaar past”, vertelt Geertje.

servieskast hoffz


bank bo hoffz interieur
bank bo hoffz landelijk interieur

alles past bij elkaar


Vorig jaar liet de familie hun woning bouwen. Terwijl het huis in de steigers stond, namen Harry en Geertje goed de tijd voor de inrichting van het huis. “We waren het erover eens dat we een warme, landelijke stijl wilden. Maar waar moet je dan naartoe?” Een nichtje raadde aan eens naar het Woonhuis te gaan. Een goede keuze: “We bezochten drie winkels, maar het Woonhuis springt er dan echt uit.” “We bezochten er meerdere, maar het Woonhuis springt er dan echt uit”


fauteuil nix design
fauteuil blauw nix design
landelijke keuken op maat gemaakt

“Belangrijk was dat het goed bij elkaar zou passen, en dat is echt gelukt”“We hebben ons verhaal, onze wensen en ideeën voorgelegd aan een adviseur van het Woonhuis”, vertelt Harry. Belangrijk voor de familie was dat alles goed bij elkaar zou passen. “Samen met het Woonhuis is dat echt goed gelukt.


Dat komt vooral omdat ze echt de tijd voor ons namen. En als we toch weer iets wilden afstemmen, konden we altijd langskomen en dachten ze goed met ons mee.” 

houten lampenvoet XL landelijk


Terug naar overzicht
Terug