Binnenkijken bij  
FAMILIE VAN DE BERG


draaifauteuil passe partout antraciet grijs

Delftse School

verrassend totaalbeeld

Een wens ging in vervulling toen Gert en Jeanet tien jaar geleden hun vrijstaande woning net buiten Ermelo betrokken. Een vrij nieuw huis - landelijk gelegen - in de fraaie bouwstijl van de Delftse School. Onlangs besloten ze ook het interieur in hun woonkamer te vernieuwen. Jeanet omschrijft het als een heerlijke zitplek in “landelijke stijl met subtiele industriële kenmerken.” Enthousiast: “Het totaalbeeld verrast telkens weer, ontzettend leuk!” De afgelopen jaren hadden Gert en Jeanet het al vaker gehad over een update van de woonkamer.  Jeanet: “Al die tijd verzamelde ik natuurlijk al veel ideeën en het was duidelijk dat het een interieur in landelijke stijl moest worden.” 


gordijn design of the time linnen verwassen
oude vijzel cement india
sierkussens geel linnen
vloerkleed steps and stones brinker carpets

“al die tijd verzamelde ik natuurlijk al veel ideeën en het was duidelijk dat het een interieur in landelijke stijl moest worden.”


LANDELIJK EN SUBTIEL INDUSTRIEEL

“Ik moest soms wel een beetje wennen aan de combinaties die werden voorgesteld”, geeft Jeanet eerlijk toe. “Jan - adviseur van het Woonhuis - hielp ons echter heel goed. Hij kwam zelfs thuis langs om in de woonkamer alles bij elkaar te houden.” Het resultaat is een kenmerkend, landelijk interieur met eiken tafels, een grote hoekbank en een warm vloerkleed in natuurtinten.
Uit alles blijkt Jeanets waardering voor Het Woonhuis. “De adviseurs luisteren heel goed naar je wensen en denken fijn mee. We hebben in alle rust alles bij elkaar uit kunnen zoeken. Ik mocht bijvoorbeeld gerust wat accessoires of kussens mee naar huis nemen om te kijken of het in onze woonkamer stond. Op die manier kon ik in alle rust ‘spelen’ met de styling.” gordijn design of the time linnen verwassen
Hoffz woonaccessoires
bloempot beton groen PTMD
broodkast, spindekast op maat gemaakt woonhuis elspeet
relaxfauteuil passe partout grijs antraciet

Twee eyecatchers

“De kast is echt een blikvanger. Het Woonhuis heeft hem speciaal voor ons laten maken. We wilden onze tv er mooi in weggewerkt hebben en dat is heel goed gelukt.” Aan de andere kant van de kamer trekt een eikenhouten sidetable de aandacht. “Dat hoekje, met die grote schemerlamp en oude Bijbel, vind ik persoonlijk prachtig.


Terug naar overzicht
Terug