Binnenkijken bij  
 gerwin en elise 

landelijk interieur in stroe

prachtig uitzicht over weilanden

Afgelopen zomer namen Gerwin en Elise hun intrek in de nieuwe woning onder de rook van Barneveld. Een ruime tussenwoning met een prachtig uitzicht over weilanden en bossen. Elise: “Alles is nieuw en heeft een goede kwaliteit, wij kunnen daar echt van genieten. Het is ook erg fijn dat alles zo goed combineert qua stijl en kleur. Het Woonhuis heeft ons daarbij echt goed geholpen.”

fauteuil losse uitwasbare hoes hoffz


stolp gewei schedel

tafel met klapbladen van hoffz


De keuken is zwart met een mooie houtstructuur. Het vrijstaande fornuis onderbreekt de strakke lijnen van de keuken. De tafel met klapbladen is van Hoffz. “Die is echt handig” zegt Elise. “Als we extra gasten op bezoek hebben, schuiven we 'm er eenvoudig bij en klappen de bladen uit. Zo heb je een mooi verlengstuk aan je tafel.” De kloostertafel is robuust en sterk, maar de eetkamerstoelen in Victoriaanse stijl geven een verfijnde touch aan de eethoek. “Zodra het schemerig wordt gaat de kroonluchter boven de eettafel aan. Dit zorgt voor een prachtig lichtspel.” “De tafel is echt heel handig”


kwast gewei woonaccessoire
hoffz servieskast
hanglamp landelijk kralenlamp

“Het Woonhuis heeft ons ook nog geholpen bij de bovenverdieping, met de vloeren en het bedHet Woonhuis heeft ons ook nog geholpen bij de bovenverdieping met de vloeren en het bed. Daar zijn we erg blij mee, het bed ligt echt heerlijk!


En het past ook allemaal evengoed bij elkaar. 

capiton hoofdbord landelijk
Terug naar overzicht
Terug