“We genieten van de harmonie die er is tussen de stoffen en kleuren van de zitmeubels”

Verfrissende vernieuwing

Restyling van de woonkamer


Het interieur van deze woning onderging een flinke restyling. De klassieke woonkamer - nog met een authentiek balkenplafond - doet tegenwoordig modern en fris aan. Of zoals de bewoners het zelf omschrijven: “Sfeervol en huiselijk.” 


Omdat de bewoners kinderen hebben, wilden ze bij een nieuw interieur rekening houden met de praktische kant. Dus stevige stoffen en vloeren die tegen een stootje of knoeiboel kunnen. “Daarnaast vonden wij het belangrijk dat het interieur rustig en licht bleef. Die combinatie is heel goed gelukt.”   Contrast  


In het opgefriste interieur vallen de contrasten met de gezellige piano en de donkere kast in het oog. “Die boekenkast springt er inderdaad echt uit. We zagen in de showroom bij het Woonhuis een kleiner model. Dat vonden we zo mooi, dat we vervolgens dat model op maat hebben laten maken voor ons huis. Hier zijn we heel blij mee, ‘t is echt een prachtige kast geworden!” 


  Alles bij elkaar  


Niet alles kostte zoveel tijd en tekenwerk. De keuze voor de vloer was namelijk heel snel gemaakt door het echtpaar. “Jan liet ons deze nieuwe soort pvc-vloeren zien en dat vonden we direct mooi.” Wel twijfelden ze over de banken en gordijnen, omdat ze een andere combinatie in hun hoofd hadden. “Maar Jan heeft ons hierbij heel goed geholpen. Doordat hij alles bij elkaar legde, zagen we al snel dat het een mooi geheel zou worden.” 

  Gezelligheid  


Het gezin geniet inmiddels volop van de nieuwe woonkamer, waar de gezellige opstelling uitnodigt om fijn bij elkaar te zijn. “De zithoek vinden wij heel knus ogen, we zitten er als gezin heel graag. We genieten van de harmonie die er is tussen de stoffen en kleuren van de zitmeubels. Ja, de sfeer die het geheel ademt, komt helemaal overeen met wat we in gedachten hadden.” 

  Accessoires  


De hulp van het Woonhuis bij het hele traject werd erg gewaardeerd. “De service is – zoals we van eerdere aankopen gewend waren – heel goed. Ook nu weer hebben ze veel moeite gedaan om alles passend bij elkaar te zoeken. Ook over de accessoires werd meegedacht en we mochten zelfs wat spullen mee naar huis nemen om te kijken hoe het stond. Dankzij het Woonhuis is het daarom een mooi plaatje geworden!” 

Terug naar overzicht
Terug