Binnenkijken bij  
 jaap en gerrie 

TON SUR TON interieur in nunspeet

landelijke touch

Jaap en Gerrie wilden graag een interieur in landelijke stijl, het mocht niet te strak en niet te klassiek zijn. “Dat zie je terug in de natuurstenen vloer in de keuken, hal en bijkeuken. De vloer is natuurlijk praktisch in onderhoud, maar heeft ook een geleefde uitstraling. Hetzelfde geldt voor de handgreepjes aan de keukenkastjes, die hebben een gebruikte look. Dat vinden we allebei erg mooi”, vertelt Gerrie.  ​​​​​​​

hoffz oud houten kaarsenstandaards gordijn puylaert

“we wilden graag een landelijke stijl, het mocht niet te strak en te klassiek zijn”bank landelijk olav home
servieskast hoffz

bijzonder verleden


“De meeste accessoires komen uit onze eigen zaak. Ik kijk altijd eerst of ik bij onszelf kan slagen. En als dat niet lukt, kijk ik verder.” De houten salontafel in de woonkamer en de eettafel in de keuken hebben een bijzonder verleden: ze zijn gemaakt door een buurman van de familie Van Luttikhuizen. Gerrie: “Hij werkt bij stichting Ontmoeting en heeft de tafels samen met zijn cliënten gemaakt.” “De meeste accessoires komen uit onze eigen zaak”


hoffz interieur sober
capiton fauteuils hoffz
fauteuil lounge hoffz

“Dan vind ik het fijn als iedereen rondom de haard kan zitten en een comfortabel plekje heeft”In de woonkamer ligt een prachtige, massief houten vloer. “Dat vonden we voor de woonkamer toch wat warmer dan steen.” Opvallend is het grote aantal zitplaatsen in de kamer.


Gerrie legt uit: “We wonen hier met vier kinderen en die nemen ook regelmatig een partner of speelkameraadje mee. Dan vind ik het fijn als we met z’n allen rondom de haard kunnen zitten en iedereen een comfortabel plekje heeft.” 

servieskast hoffz paola
Terug naar overzicht
Terug