Binnenkijken bij  
 jan en henriette 

landelijk interieur in genemuiden

ruim en licht huis

Alweer een tijdje geleden kochten Jan en Henriëtte hun eerste huis. In tegenstelling tot huizen die ze gezien hadden was dit een heerlijk, ruim en licht huis.


Na vele maanden klussen was daar eindelijk het moment om de kleuren van de muren te bepalen. Jan en Henriëtte houden niet van heftige kleuren. Het moest een rustige basis worden, daar waren ze het al snel over eens. Maar toch vonden ze het kiezen van de juiste kleur een lastige klus.

eettafel strak modern landelijk

via deze website en advertentie kwamen ze terecht bij het woonhuis in elspeet. adviseur jan hielp hen bij de zoektocht naar de juiste kleur en bij het maken van een interieurplan.paola servieskast hoffz
landelijk sober interieur hoffz

sterke pvc-vloer

In de woning van Jan en Henriëtte ligt nu een prachtige PVC vloer. Eentje die bijna niet van echte houten vloer te onderscheiden is. Een PVC-vloer is praktisch en gebruiksvriendelijk. Een mooi alternatief voor een houten vloer en erg slijtvast.


In de keuken staat een stoere, strakke eetkamertafel. De eetkamerstoelen aan de tafel hebben een antraciete kleur en geven een mooi contrast in de rustige kleurstelling.
“De vloer is een mooi alternatief voor een houten vloer en erg slijtvast”


flesvaas groen glas
kaarsenstandaard oud hout
oud houten bak sober en stoer wonen

“ze komen zelfs persoonlijk langs om alles nogmaals door te nemen, van vloer tot accessoire”


Interieurplan op maat

Jan en Henriëtte zijn erg tevreden over het Woonhuis: "Alles onder een dak en een interieurplan op maat, dat sprak ons aan. Vanaf het begin hebben zij ons uitstekend geholpen.


Ze komen zelfs persoonlijk bij je langs om alles nogmaals door te nemen; van vloer tot accessoire."

fauteuil capiton olav landelijk klassiek
Terug naar overzicht
Terug