Binnenkijken bij  
 leo en maaike 

landelijk interieur in barneveld

woonbladen waren een inspiratiebron

Toen stofwolken van de verbouwing begonnen op te trekken, gingen Leo en Maaike zich oriënteren op het interieur. Woonbladen waren daarbij een bron van inspiratie. Maar Maaike en Leo vonden in de winkels die zij bezochten niets wat hen aansprak. Totdat de zus van Maaike ze attendeerde op het Woonhuis in Elspeet.“we vonden in die winkels niets wat ons aansprak”


kloostertafel oud hout


toogkast met espagnolet
oud houten klooster eettafel

liefde op het eerste gezicht


"Met de servieskast in de woonkamer was het liefde op het eerste gezicht. Leo moest even wennen vanwege de krullen, maar uiteindelijk ging hij ook overstag. We zijn erg blij met ons huis en toe aan het volgende project: de hal, die is nogal kaal. En een mooi schilderij voor aan de muur, maar dat is iets waar we tegenaan moet lopen."“er moet nog een mooi schilderij aan de muur, maar dat is iets waar we tegenaan moeten lopen”


salontafel oud hout met schragen
salontafel oud hout met schragen
oorfauteuil landelijk klassiek
gordijn puylaert
oud houten servieskast
landelijk interieur capiton fauteuils

“ondanks de drukte maakte eigenaar Peter Schouten tijd voor ons vrij, dat vonden we prettig”"Ons eerste bezoek aan het Woonhuis viel samen met 'Sfeerproeven 2012'. Het was er druk en gezellig. Ondanks de drukte maakte eigenaar Peter Schouten tijd voor ons vrij, dat vonden we prettig." Tijdens een tweede bezoek kregen ze een op-maat-advies van Peter.

binnenkijken woonhuis in barneveld

"en we zijn geweldig geslaagd! we hebben praktisch alles bij het woonhuis gekocht.”Terug naar overzicht
Terug