Binnenkijken bij  
 rob en ria 

licht landelijk interieur

franse allure in harmelen

“Na een heerlijk dagje fietsen op de Veluwe reden we door Elspeet. Daar kwamen we de woonwinkel Het Woonhuis tegen en liepen naar binnen… Een woonzaak naar onze stijl en woonwensen. Tijdens het bezichtigen van al het moois kwamen we Jan tegen. Jan werkt bij Het Woonhuis en begreep precies wat wij wilden en waar wij naar op zoek waren.”

bank landelijk capiton grijs zand


landelijk wonen in harmelen
kruiklamp betonlook met wijntafeltje

kleuradvies


Jan dacht altijd mee en maakte een totaalplan met kleuradvies voor ons. Dat plan was een schot in de roos! Gedurende het gehele proces konden we met al onze vragen bij Het Woonhuis terecht, niets was teveel gevraagd. Jan regelde zelfs het schilderwerk, het stucwerk, de eikenhouten vloer en wist een goed adres voor een nieuwe keuken. Hij verzorgde de planning en coördinatie, tot in de puntjes!“we konden met al onze vragen bij het woonhuis terecht, niets was teveel gevraagd”


woonaccessoires blauw grijs kruiken
lamp koper tierlantijn
kloostertafel oud hout

Carte Colori collectieIn de woonkamer zijn een aantal meubelen in een donkerdere kleur toegevoegd aan het interieur om een accent te geven aan de rustige tonen van de overige meubelen. De broodkast in antracietkleur is een ware blikvanger in de eetkamer. De accessoires van oud hout zorgen voor een warme touch in het interieur. Rondom de open haard is de zithoek opgesteld en het is hier heerlijk zitten. De basis is bewust rustig gehouden om zo de eettafel met eetkamerstoelen eruit te laten springen. 'Samen kunnen wij urenlang tafelen: het was dan ook belangrijk dat de eetkamerstoelen comfortabel zouden zitten'. Omdat de basiskleuren bestaan uit rustige tinten springen de blauwe accessoires er nu nog meer uit. 'We kozen voor de kleur flax uit de Carte Colori collectie: een tint die meekleurt met de rest van de meubelen en accessoires."

licht landelijk interieur kloostertafel
Terug naar overzicht
Terug