Binnenkijken bij  
 willem jan en annemarie 

strak interieur in genemuiden

woonwens op maat

Annemarie en Willem-Jan waren op zoek naar een strakke meubelen. “Niet kil, maar gezellig en warm.” Dat het laatste bij Het Woonhuis goed zit wisten we wel, maar we werden verrast door de mogelijkheden in het ‘strakkere’ meubilair. Bovendien werden we als klant echt centraal gesteld. Jan was oprecht geïnteresseerd in onze woonwensen, ieder detail werd besproken!

strak-interieur-woonhuis-xxl-hoekbank


strak-interieur-woonhuis-lamp
strak-interieur-woonhuis-kast

op maat gemaakt


Niet alle meubelen naar onze smaak waren aanwezig in de woonwinkel van Het Woonhuis. Maar de deskundige aanpak gaf ons vertrouwen. Al het meubilair is op maat gemaakt en volledig afgestemd op onze woonwensen. Daarnaast hebben we goed advies gekregen over de kleurstelling, materialen en indeling van ons interieur.” 

“We hebben goed advies gekregen over de kleurstelling, materialen en de indeling”

strak-interieur-woonhuis-kussens
strak-interieur-woonhuis-lamp
strak-interieur-woonhuis-hoekbank

“De XXL-hoekbank moest de eyecather van het interieur worden en dat is gelukt!”De XXL-hoekbank moest de eyecatcher worden van het interieur. “Nou, dat is goed gelukt! Toen de hoekbank door een fout van de leverancier geleverd werd met biezen in plaats van met een eenvoudige stiknaad werd er ook geen moment moeilijk gedaan. We mochten de bank voor de tijd die nodig was gebruiken en vrij snel werd de goede bank alsnog geleverd. Kortom: we zijn erg tevreden over het Woonhuis.” 

strak-interieur-woonhuis-tafel
Terug naar overzicht
Terug