Nieuw

Landelijk

Wonen


Zie pagina contact voor onze gewijzigde openingstijden.
Let op: Op dinsdag en woensdag alleen op afspraak. Inspirerende woonwinkel

Het Woonhuis in Elspeet

Het Woonhuis is in alle stijlen thuis. Kom langs en ontdek ons verrassende aanbod! In onze sfeervolle woonwinkel op de Veluwe vindt u een grote en authentieke collectie meubels en woonaccessoires, getoond in mooie inspiratiekamers… Zo laten we op onze manier zien hoe u van uw huis een warm woonhuis maakt.


bij jacob en gerda in scherpenzeel

In hun nieuwe huis moest zeker een hoekbank komen. Gerda had al veel plaatjes bewaard die als inspiratie dienden voor hun toekomstige interieur. Eenmaal binnen bij het Woonhuis werd het pas echt concreet. 


Cadeau? Geen idee? De Woonhuis waardebon: op werkdagen voor 12.00 besteld, de volgende werkdag in huis. Zonder verzendkosten en gratis ingepakt als cadeautje!


Woonhuis-gratis magazine wooninspiratie

gratis
magazine

Download 'm hier

Binnenkijken, merken, accessoires, stijlen: je leest en ziet in ons magazine wat wij in onze mars hebben. Ga er lekker even voor zitten, veel leesplezier!


Liever een echt boekwerk in handen? Van harte welkom in onze showroom voor een gratis exemplaar!

Schilderijen, aquarellen, etsen en gravures van Hollandse Meesters, geprint op canvas, plexiglas en textiel: ze geven een prachtige draai aan ieder interieur.

Raw Stones

Stenen vloeren van Raw Stones


Wilt u ook zo graag dat uw vloer de uitstraling van die prachtige mediterrane straatjes heeft? Het Woonhuis begrijpt precies wat u bedoelt. Daarom zijn we op zoek gegaan naar mogelijkheden, en die hebben we gevonden. Met trots presenteren we de vloeren van Raw Stones: slijtvaste en onderhoudsvriendelijke stenen vloeren. Bekijk de vloeren in onze winkel!

Raw-stones-stenen-vloer-woonhuis
raw stones vloer leggen