Het Woonhuis interieur van

Familie Morren


interieurreis BIj
het woonhuis

_________________


De familie Morren is acht jaar geleden in hun huidige woning getrokken en heeft sindsdien diverse keren bij Het Woonhuis aangeklopt. Zo kochten ze bij Het Woonhuis al een kast voor de woonkamer, een keukentafel met stoelen, de inrichting van een kantoor, diverse accessoires en alle raambekleding. En nu was dus de bank aan de beurt om vervangen te worden. De heer en mevrouw Morren vertellen:

Jan's advies


“Die bank hadden we meegenomen uit de vorige woning. Die was 15 jaar oud en we wilden graag een hoekbank. We waren al een tijdje aan het rondkijken, maar uiteindelijk kwamen we toch weer bij Het Woonhuis terecht. Jan is hier geweest om advies te geven over de mogelijkheden. We wilden eerst alleen de bank neerzetten om daarna te kijken wat we verder zouden doen.Het is een Gealux meubel. Officieel heet hij anders, maar bij Het Woonhuis noemen ze deze stoel het model ‘Jan’.

Van salontafel
​​​​​​​tot fauteuil


Om in stijl te blijven hebben we direct daarna ook een nieuwe salontafel uitgezocht, met die mooie hocker. En een verstelbare fauteuil. En omdat we het plafond opnieuw moesten sausen na een reparatie hebben we meteen ook de wanden gedaan. Dus uiteindelijk is het een compleet nieuwe kamer geworden.Stoel met comfort


Alleen de oude gordijnen zijn blijven hangen. Die zijn dus ook meteen leidend geweest bij de kleurkeuze van de bank. Verder kwamen er nog bijzettafeltjes bij en de leeslamp bij de nieuwe stoel. Die stoel is trouwens elektrisch verstelbaar. Er klapt ook een voetensteun uit bij het achterover leunen. Het is een Gealux meubel. Officieel heet hij anders, maar bij Het Woonhuis noemen ze deze stoel het model ‘Jan’.


Ruimte voor elke generatie


De hoekbank lijkt groot voor ons gezin, want we zijn maar met zijn drieën thuis. Als een van de getrouwde kinderen komt met de kinderen is deze bank echt ideaal. En als op hoogtijdagen alle kinderen en kleinkinderen komen, krijgen we de bank makkelijk vol. Dan pakken we onder andere ook die handige hocker erbij voor de kleintjes. Toch oogt de bank niet echt massief, door de lichte bekleding en de mooie strakke pootjes. Toegegeven, de kleur is wat besmettelijk, maar Jan heeft de stof laten impregneren zodat hij vuilafstotend is.Vetrouwd interieuradvies


Dat is zo prettig van Het Woonhuis, dat Jan hier thuis kwam kijken en overleggen. Hij snapt onze smaak en wat we nodig hebben. Ook kun je sommige accessoires gewoon op proef mee naar huis nemen om te kijken of het past. Het zijn heel gemakkelijke mensen. Je bent gauw eigen met ze en alles is bespreekbaar. Inmiddels kent Jan ons goed. Ons huis en onze smaak. Wat kunnen we verder nog zeggen… Het klikt gewoon!”

Afspraak plannen Neem contact op stel een vraag gratis brochure