Het Woonhuis interieur van

familie van
middendorp


flinke metamorfose

_________________


Na jarenlang genieten van hun inrichting vonden Grietje en Hans van Middendorp het wel eens tijd voor wat nieuws. Ze wilden de keuken verbouwen en dan maar meteen de woonkamer een flinke metamorfose geven. Met een nieuwe pvc-vloer, nieuwe gordijnen, nieuwe banken en stoelen en een nieuwe eethoek. Grietje van Middendorp vertelt hoe ze voor hun inrichting tóch weer bij Het Woonhuis uitkwamen.

Jarenlang comfort


“Wij hebben al vanaf het begin van ons huwelijk de meeste inkopen bij hun gedaan. De vervangen banken hebben we jaren geleden ook daar gekocht, dat was nog bij Gerrit Schouten. Dat was toen voor ons een serieuze investering. Maar het is het zeker waard als je niet om de paar jaar weer iets nieuws moet halen.“Het is net of je in je eigen huis op vakantie bent. Heel lekker. Het rustgevende dat ervan uitstraalt.” structuur, voor de variatie.”

Het Woonhuis
​​​​​​​blijft de beste keus


We hebben er lang over nagedacht, ook over de nieuwe keuken trouwens. Vorig jaar hebben we eerst wat rondgekeken. Je loopt hier en daar eens binnen. Maar uiteindelijk kwamen we toch weer bij Het Woonhuis terecht. Het is een fijne zaak om heen te gaan.Spullen meenemen
​​​​​​​om te ervaren


Prettig is ook dat je goed advies krijgt. Jan is een paar keer hier langs geweest om de ruimte te bekijken. Daarbij heb ik uitgelegd dat we bepaalde elementen graag wilden behouden. Zoals onze klassieke kasten en de houten lampenpoten die daar mooi bij passen. Toen heeft Annet, de vrouw van Jan, even meegekeken om nieuwe lampenkappen te kiezen. En het aardige is, dat je die dan vóór je ze koopt eerst op proef mee naar huis mag nemen om te kijken of het bevalt.


Leenmeubels als
​​​​​​​tijdelijke oplossing


In januari hebben we de beslissing genomen en alles besteld. In verband met de verbouwing bleken we tussen het moment dat de bestaande inrichting weg moest en de leverdatum van de nieuwe inrichting toch nog wat tijd te zitten. Wij wilden ons in de tussentijd best even behelpen met tuinmeubels, maar daar was geen sprake van. Het Woonhuis heeft ons tijdelijk leenmeubels gegeven, zodat we niet hoefden te improviseren. Dat was wel heel plezierig.


Het is net alsof je op vakantie bent


Na een lange periode ineens alles nieuw is wel wennen, ja. Het is heel anders dan wat we hiervoor hadden. Heel rustig en strak. Ik moet niet dat drukke hebben. Eerst heb je net het gevoel of je op vakantie bent. We zijn wel heel tevreden. Er straalt veel rust van uit. Ik vind de metalen pootjes van de stoelen heel mooi en iedereen is onder de indruk van de nieuwe vloer. Net echt hout, zelfs met een nerf erin.


Het juiste advies


Verder ben ik heel blij met de grote ovalen eettafel. We waren eerst onzeker over het grote formaat, maar Jan adviseerde ons toch deze te nemen. Gelukkig maar, want het is een fijne tafel. Je hebt veel ruimte om met de kinderen en kleinkinderen samen te zitten en door de vorm kijk je elkaar aan. Dat was een goed advies, dus alles bij elkaar zijn we opnieuw heel tevreden.”

Afspraak plannen Neem contact op stel een vraag gratis brochure