Het Woonhuis interieur van

Jacob &
Gerda

Het Woonhuis interieur van

Jacob &
Gerda

Het Woonhuis interieur van

Jacob &
Gerda


Strak en
stijlvol

_________________


Ze kwamen voor alleen een stoel en gingen met een bijna compleet interieur ‘naar huis’. Jacob en Gerda van Leeuwen kunnen er wel om lachen. “We hadden van tevoren een redelijk compleet beeld van wat we wilden”, vertelt Gerda, “en Peter van het Woonhuis kon zich daar heel goed in verplaatsen. Die schouw in metallic kleur bijvoorbeeld? Zijn idee.”Grote hoekbank


"De bank kochten we bijvoorbeeld van een plaatje. Peter had hem op een beurs gezien en liet het model aan ons zien. We waren direct verkocht! Dat is toch mooi, als iemand precies weet wat je als klant zoekt?” De decoratie in de woning heeft Gerda voornamelijk zelf bedacht en uitgezocht. Een goudgele kandelaar, een fluwelen kussen, een in het oog springend vloerkleed: het geheel is prachtig in balans.

Gewaardeerd advies


"Jacob: “We wilden het warm en toch strak, landelijk en toch modern. Da’s best een uitdaging, toch? Voor Peter niet, zo bleek. Bij het Woonhuis snapten ze direct wat we wilden. Dat was fijn voor Gerda. Ik vond het zelf heel prettig dat ze zo enthousiast waren en ook zelf met ideeën kwamen.” De hoekbank kwam er, maar geen grijze, zoals Gerda van tevoren dacht. Gerda: “Peter deelde zijn overwegingen met ons, in combinatie met het behang dat we hadden uitgezocht, leek het hem beter om een lichte variant te kiezen. Dat hij zo eerlijk zijn mening deelde en advies gaf, heb ik enorm gewaardeerd. Het geheel komt nu zo veel beter uit!”"Stoelen, banken, gordijnen. Het Woonhuis verzorgde uiteindelijk een groot deel van het interieur. Gerda: “De linnen gordijnen die we in de showroom zagen hangen, vond ik prachtig. Daarvan zeiden we direct ‘deze willen we ook’.
En als we naar iets zochten dat we niet zo 1-2-3 in de winkel zagen, dacht Peter goed mee. "

Inspiratie


Gerda geeft imlachend aan: “Ja, je blijft er mee bezig. Ik heb wat uren op Pinterest doorgebracht.De werken aan de muur van Hollandsmooi heeft het Woonhuis geleverd. De kleur van de bloemen op het schilderij vond ik heel warm. En omdat de rest van het interieur heel naturel is, komt het mooi uit in de ruimte.” "


warm thuis

in gezellig interieur

Gerda geniet van de barkrukken, aan het kookeiland, die het Woonhuis leverde. “De kin​​​​​​​deren schuiven erop om hun huiswerk op het aanrecht te maken. En als Jacob thuiskomt, schuift hij ook geregeld aan om nog even wat werk af te maken. Ik vind dat echt een gezellige ‘samen-zijn-plek’ geworden. En de woonkamer natuurlijk. Daar doen we lekker de openhaard aan, kaarsjes aan en ontspannen we heerlijk op de bank: dat is echt thuiskomen!”Hollandse meesters


Voor de woonkamer koos Gerda 'Stilleven met bloemen' door Abraham Hendricksz. van Beyeren op textiel vanwege de warme, ingetogen kleuren. De slaapkamer kon iets meer pit gebruiken, daar kwam 'Vaas met bloemen' van Jan Davidsz. de Heem op plexiglas.


naar hollandsmooi >

Afspraak plannen Neem contact op stel een vraag gratis brochure