Allemaal hebben ze hetzelfde doel: sfeervolle interieurs afleveren. Maak kennis met Team Sfeermakers. 


Liefde voor
interieur en styling


Team sfeermakers: in onze woonwinkel willen we u telkens weer verrassen met een unieke, eigentijdse collectie. Iedere collega in ons team zet zich hiervoor in. Samen delen we dezelfde passie: liefde voor interieur en styling! We zijn dus niet alleen een hecht team omdat we een echt familiebedrijf zijn, maar zeker ook omdat we hetzelfde doel hebben: sfeervolle en perfecte woninginrichtingen afleveren. Maak kennis met het Woonhuis.


peter schouten
“Het hele reilen en zeilen van ons mooie bedrijf houdt me dagelijks bezig. De verschillende facetten van het ondernemer-zijn vind ik prachtig. Waar ik het meest van geniet? Als het ons als team lukt om klanten - van het eerste moment in de winkel tot de aflevering thuis - een goed gevoel te geven.” 

JAN DUITS

‘Het is voor mij het belangrijkst dat mensen echt een goed gevoel hebben bij wat ze kopen. We gaan ook altijd zelf mee met de aflevering en werken het dus zelf af bij de klanten. Dan kun je het eindresultaat zien. En ja, als je dan een reactie krijgt als ‘Jan, wat heb je dat toch mooi uitgezocht’, dan geeft dat mij veel voldoening.’  


jan duits woonhuis elspeet

Gerrit schouten

"Samen met Gerrit van de Berg ben ik 40 jaar geleden begonnen bij het woonhuis. Ik vind het prachtig om te zien hoe de jongens het bedrijf verder uitbouwen. Nog steeds verricht ik daarom graag allerlei hand-en-spandiensten in het bedrijf"marjanne schouten woonhuis elspeet
annet duits woonhuis elspeet

marjanne schouten

“Samen met Annet zorg ik ervoor dat de winkel er altijd verzorgd uitziet en dat klanten zich welkom voelen. Met de juiste decoratie breng je sfeer in de winkel - en dus ook in je huis: daar help ik klanten graag bij. Die finishing touch: daar ga ik voor!”


Gerrit van de berg

“Al sinds m’n zestiende werk ik bij dit mooie bedrijf. De meeste klanten kennen mij van het afleveren. Stofferen, vloeren leggen, gordijnroedes monteren, meubels plaatsen: met mijn werk maak ik altijd mensen blij. Als ik klaar ben, is het plaatje helemaal af. Prachtig werk!”